Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, κουστούμι και κείμενο

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Οι πρώτες 100 μέρες της κυβέρνησης απέδειξαν περίτρανα πως πρόκειται για μια από τα ίδια και σε πολλούς τομείς ακόμα χειρότερα.
Θα μπω στον κόπο να κάνω μια περίληψη των όσων έχουν συμβεί.
Η συμφωνία των Πρεσπών που προεκλογικά ήταν επιζήμια τώρα αφού άρπαξαν την εξουσία και κάθισαν στις καρέκλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη του τώρα θα την σεβαστούν θα την τιμήσουν και θα την εφαρμόσουν μέχρι κεραίας.
Προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει πως μέχρι και βέτο θα βάλει στην Ευρωπαική πορεία των Σκοπίων για να βελτιωθούν οι όροι της συμφωνίας.
(Οι σχετικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη υπάρχουν στο διαδίκτυο).
Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεγέλασε το εκλογικό σώμα παρουσιάζοντας πράγματα που δεν πίστευε ο ίδιος και η μόνη του έγνοια ήταν οι ψήφοι.
Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ψεύτης.
Σε αυτές τις εκατό μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του έδειξαν μια λογική υποτέλειας και κατευνασμού απέναντι στις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας.
Ακυρώθηκε τελευταία στιγμή η προγραμματισμένη παρουσία των Ελληνικών μαχητικών στην παρέλαση της Κύπρου.
Κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αμερική (στα πλαίσια του ΟΗΕ) και κατά την συνάντηση του με τον Ερντογάν δεν έθεσε επιτακτικά τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στον Ερντογάν για να μην χαλάσει το κλίμα όπως μας ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος!
Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι δειλός.
Από το βήμα του ΟΗΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας ενημέρωσε πως για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ευθύνεται η κλιματική αλλαγή!
Άρα είτε θεωρεί αγράμματους τους εδώ ιθαγενείς και προσπαθεί να τους ξεγελάσει και την ίδια στιγμή όταν βρίσκεται στο εξωτερικό σε ένα σοβαρό ακροατήριο λέει τα άλλα.
Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ακόμα και τους νεκρούς στο Μάτι προκειμένου να κερδίσει ψήφους.
Συμπέρασμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απίστευτα λαικιστής υποκριτής διπλοπρόσωπος και αδίστακτος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προεκλογικά και όσο ήταν στην αντιπολίτευση έλεγε (και μαζί του και ολόκληρος ο σοσιαλιστικός μιντιακός φασισμός που τον στηρίζει με νύχια και με δόντια) πως για την λαθροεισβολή ευθύνονται τα ανοιχτά σύνορα και η έλλειψη φύλαξης των συνόρων
Τώρα που η λαθροεισβολή όχι απλώς αυξήθηκε αλλά ξεπέρασε κάθε φαντασία τώρα ο υφυπουργός των Εξωτερικών Κουμουτσάκος μας ενημέρωσε πως η λαθροεισβολή οφείλεται σε γεωπολιτικούς λόγους δηλαδή η ίδια ακριβώς ρητορική με την προηγούμενη κυβέρνηση απλώς τώρα το λένε μπλε χείλη.
Άρα και εδώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημιούργησε όλο αυτό το σαματά προεκλογικά μόνο για τους ψήφους μιας που η πολιτική του είναι η ίδια ακριβώς με τους προηγούμενους απλά τώρα είναι τα γραβατομένα στρουμφάκια.
Σε πρόσφατη συνέντευξη σε ιδιωτικό κανάλι ο υφυπουργός των Εξωτερικών Βαρβιτσιώτης είπε επί λέξη:
Η Ελλάδα πρέπει να ρίξει όλο το βάρος στη διπλωματία σε σχέση με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας γιατί στο αμυντικό ισοζύγιο υστερούμε.
Και τι κάνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να μην συνεχίσουμε να υστερούμε στο αμυντικό ισοζύγιο;
Την απάντηση έδωσε ο υπουργός άμυνας (μαριονέτα) Παναγιωτόπουλος.
Η αγορά των δυο φρεγατών Belharra βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο.
Δυο φρεγάτες μόνο και θα δούμε όταν και εφόσον όταν ο στόλος είναι πλήρως απαρχαιωμένος.
Να ενημερώσω η χώρα μας διαθέτει 13 φρεγάτες εκ των οποίων 9 S Ολλανδικές που αγοράστηκαν τη δεκαετία του 1980 και που προσεγγίζουν τα 40 έτη.
Επίσης διαθέτει 4 Meko Γερμανικές που αγοράστηκαν τη δεκαετία του 1990 και που προσεγγίζουν τα 30 έτη.
Άρα κανένας μακροχρόνιος προγραμματισμός και η αγορά των δυο Belharra όταν εάν και εφόσον είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Τα τρελά της κυβέρνησης στην Άμυνα και η ενίσχυση της αποτρεπτικής μας ισχύς συνεχίζεται.
Πρόσφατα υπογράφτηκε μια νέα συμφωνία με την Αμερική και αφορά τη Σούδα και βάσεις σε ολόκληρη την επικράτεια.
Η κυβέρνηση μας ενημέρωσε για την τάχα πολύ επιτυχημένη συμφωνία και τα μεγάλα ανταλλάγματα που πήρε από κοντά και ο σοσιαλιστικός μιντιακός φασισμός και που τελικά ήταν μια επικοινωνιακή φούσκα που το τίποτα βαπτίστηκε επιτυχία.
Στην πραγματικότητα τα ανταλλάγματα ήταν λόγια παχιά προθέσεις πολλά θα θα θα και θα δούμε.
Θυμίζω τη δεκαετία του 1990 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την τότε συμφωνία μόνο για τη Σούδα είχε πάρει τα εξής ανταλλάγματα οπλικά συστήματα μεταξύ των άλλων.
4 αντιτορπιλικά ADAMS
60 βομβαρδιστικά αεροσκάφη A 7 Corsair.
30 αεροσκάφη πολλαπλού ρόλου F4E
Αρκετές εκατοντάδες άρματα M60 και Μ48
Τροχαίο υλικό και διάφορα πυρομαχικά.
Επαναλαμβάνω όλα αυτά μόνο για την τότε συμφωνία για Σούδα.
Εν αντιθέσει με τη σημερινή συμφωνία που περιλαμβάνει εκτός από τη συμφωνία για Σούδα και βάσεις σε ολόκληρή την επικράτεια.
Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εντελώς ανίκανος να διαπραγματευτή μαι τόσο σημαντική συμφωνία.
Ή μάλλον πήρε ως ανταλλάγματα πολλές χειραψίες χαμόγελα και φωτογραφίες με τον Πομπέο και γενικόλογες και ανευ σημασίας υποσχέσεις περί προστασίας.
(Να σας πω την αλήθεια και εγώ αν ήμουν Αμερικάνος και είχα απέναντί μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα ΄ίδια θα έκανα).
Υπάρχουν πληροφορίες για πρόταση παραχώρησης των Αμερικανών για δύο αντιτορπιλικά Arleigh Burke στα πλαίσια των ανταλλαγμάτων που σύμφωνα με διαρροές η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν δέχθηκε την προσφορά.
(Μάλλον μαζί με την νέα κυβέρνηση έχουμε και νέους συμβούλους ναυάρχους και επιστρέφουμε σε εποχές τις κοσμοθεωρίας των κορβετοφρεγατών)
Το 2020 το Αμερικάνικο πολεμικό ναυτικό θα αποσύρει 6 Ticonderoga.
O Anaconda (προφανώς και άλλοι) γνωρίζει τι ισχύ πυρός έχουν αυτά τα πολεμικά πλοία.
Έστω και δύο από αυτά θα άλλαζε την ισορροπία δυνάμεων υπέρ μας και θα μπορούσαμε να έχουμε κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο.
Τα πλοία αυτά θα μπορούσαν να δοθούν στα πλαίσια της νέας συμφωνίας με τους Αμερικάνους.
Παρόλα αυτά άκρα του τάφου σιωπή από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει σε πλήρη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων και της αποτρεπτικής μας ισχύς σε ένα συμφωνημένο ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων με συνδιαχείριση παντού.
Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανίκανος εθνικά επικίνδυνος και υπηρέτης ξένων συμφερόντων.
Πάμε και σε άλλα θέματα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προεκλογικά μιλούσε υποτιμητικά για τα μερίσματα που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση από το πλεόνασμα (και σωστά τα έλεγε τότε) μόνο που τώρα όπως μας ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος η κυβέρνηση θα δώσει και αυτή μερίσματα από το πλεόνασμα!
Αντί αυτά τα χρήματα από το μέρισμα να πάνε είτε στη Άμυνα είτε κάπου αλλού και να πιάσουν τόπο θα τα πάρουν (όπως τα έπαιρναν και στο πρόσφατο παρελθόν) κάποιοι επαγγελματίες τεμπέληδες κάποιοι άνεργοι στα χαρτιά που δουλεύουν μαύρα κάποιοι αλβανή που επίσης δουλεύουν μαύρα όπως και κάποιοι "άποροι" που δεν ξέρουν τι έχουν αλλά αφού βρήκαν ένα κράτος μπάχαλο κερδίζουν τεράστια ποσά αλλά δηλώνουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Δεν θα ήμουν αντίθετος να δοθεί μια μικρή βοήθεια από το μέρισμα στους χαμηλοσυνταξιούχους σε ηλικιωμένους.
Αυτή η γενιά είναι η ποιο αδικημένη γενιά δούλεψαν σκληρά αγωνίστηκαν σε όλη τους τη ζωή έζησαν κατοχή πείνα φτώχεια και σήμερα όντως με χαμηλούς μισθούς δεν έχουν περιθώρια τι θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν να ψάξουν για νέα δουλειά;
Εκεί ναι λοιπόν.
Συνεχίζουμε με τα έργα και ημέρες της κυβέρνησης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προεκλογικά και όσο ήταν στην αντιπολίτευση μιλούσε για αξιοκρατία μιλούσε για αξίες για αριστεία και ιδανικά και όταν άρπαξε την εξουσία έκανε τα εντελώς αντίθετα.
Συνεχίζεται κανονικά το κομματικό κράτος το βόλεμα των ημετέρων και των αυλικών και αυξάνονται οι μετακλητοί υπάλληλοι.
Αυξάνονται οι μισθοί των μεγαλοστελεχών στις ΔΕΚΟ από 4 χιλιάδες ευρώ το μήνα πλέον μπορεί να φτάσει μέχρι 7,500 χιλιάδες ευρώ το μήνα!
Το κομματικό κράτος αυξάνετε και ο διορισμός ημετέρων και αυλικών.
Ο διορισμός της Παναγιωταρέας ως ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο πολιτισμού ο Πρετεντέρης πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής η Όλγα Τρέμη στην ΕΡΤ ο προσωπικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Ζούλας πρόεδρος στην ΕΡΤ πολλοί από τους "δημοσιογράφους" των ιδιωτικών καναλιών σήμερα βρίσκονται σε γραφεία υπουργών ως ειδικοί σύμβουλοι και το φαγοπότι συνεχίζεται εις υγείας τα κορόιδα.
Η κανονικότητα επέστρεψε.
Καλές δουλειές με καλά λεφτά ήταν το προεκλογικό σλόγκαν του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τώρα μάθαμε και ποιους στα αλήθεια εννοούσε.
Εννοούσε φίλους κομματικούς αυλικούς κουμπάρους ξαδέρφια ανίψια γιούς και κόρες.
Τους τελευταίους μήνες διορίστηκαν στην Βουλή 29 μόνιμοι υπάλληλοι.
Όλοι τους γιοι κόρες ανίψια κουμπάροι φίλοι αυλικοί και κομματικοί πρώην και νυν υπουργών και βουλευτών της ΝΔ!
Η κανονικότητα επέστρεψε.
Καλές δουλειές με καλά λεφτά έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προεκλογικά.
Τώρα καταλάβαμε και ποιους εννοούσε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προεκλογικά επένδυσε στον ακραίο λαικισμό σε ψέματα σε υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα σε παχιά λόγια και ουσία μηδέν.
Αυτό δείχνουν οι πρώτες εκατό μέρες του.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκφραστής της φαυλότητας της οικογενειοκρατίας του κομματικού κράτους του ρουσφετιού και του παλαιοκομματισμού του δεν χρειάζεται να εργασθείς για να επιβιώσεις δεν χρειάζεται να μοχθήσεις για να απολαύσεις δεν χρειάζεται παλέψεις για να κερδίσεις αρκεί να είσαι μέλος κόμματος αρκεί να είσαι κομματικός αφισοκολλητής αρκεί να έχεις άκρες μαζί μας αρκεί να μας δίνεις λεύκη επιταγή και να μας λιβανίζεις πρωί βράδυ.
Αρκεί να είσαι δικός τους.
Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε Δεξιός είναι ούτε φιλελεύθερος ούτε η αξιοκρατία των ενδιαφέρει ούτε η αριστεία ούτε είναι ένας έχει ιδέες για το αύριο έχοντας σαν όπλα και οδηγό υποτίθεται τη νέα γενιά στην οποία ανήκει ούτε και η σπουδές τους σε ακριβοπληρωμένα πανεπιστήμια με τα αγορασμένα πτυχία τον βοήθησαν σε κάτι πέρα από το να αγοράσει τίτλους και να τους κουνάει επιδεικτικά σε αυτούς που δεν ξέρουν και στους ιθαγενείς.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ορισμός και ο κύριος εκφραστής της φαυλότητας του κομματικού κράτους της αναξιοκρατίας του βολέματος του ξέρεις ποιος είμαι εγώ και του παλαιοκομματισμού.
Θα ήταν υπέροχος πρωθυπουργός σε μια τριτοκοσμική χώρα.
Προς ώρας των σώζει ο σοσιαλιστικός μιντιακός φασισμός που τον στηρίζει με νύχια και με δόντια ξεδιάντροπα η επικοινωνία του τίποτα οι επικοινωνιακές φούσκες κάτι αυλικοί που λόγο της υστεροβουλίας τους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Σύντομα πολύ σύντομα η επικοινωνία δεν θα μπορεί να σώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί ο κόσμος θα καταλάβει πως όλα αυτά είναι χωρίς καμία ουσία και κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Και τότε θα φανεί πως ο βασιλιάς είναι γυμνός.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Κάποιοι είναι υπερβολικά καλοπροαίρετοι και του δίνουν πίστωση χρόνου κάποιοι συνεχίζουν να είναι αφελείς κάποιοι δεν ενδιαφέρονται και κάποιοι αδιαφορούν για το τι πραγματικά συμβαίνει και το τι πραγματικά θα συμβεί γιατί είναι υστερόβουλοι.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πλήρως αποτυχημένος και δεν έχει να προσφέρει ούτε στο σήμερα ούτε στο αύριο της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου