Οι Θέσεις μας


Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η πατρίδα μας διέρχεται μια βαθύτατη κρίση. Κρίση αξιών και ηθικής. Κρίση οικονομική, πολιτιστική και εθνική. Η ελληνική κοινωνία συνθλίβεται κάτω από την βαρβαρότητα που επιβάλλει μεθοδευμένα, δεκαετίες τώρα, το πολιτικό σύστημα και οι ξένοι εντολείς του. Η διαφθορά κυριαρχεί παντού. Τεράστια ποσά, με αδιαφάνεια, δίνονται στους εκλεκτούς και ημέτερους του εκάστοτε κομματικού κράτους, που στηρίζουν με κάθε τρόπο το καθεστώς. Οι όποιες αντιρρήσεις από τα υπάρχοντα κόμματα της βουλής και τα ελεγχόμενα συνδικάτα γίνονται για λόγους αντιπολιτευτικούς και για να εξυπηρετείται το πολιτικό παιχνίδι εξαπάτησης του λαού.
Η αναξιοκρατία, τα κομματικά ρουσφέτια, η τοποθέτηση ανίκανων -αλλά προθύμων να υπηρετούν το σύστημα-, η πολυνομία με την παράγωγη αντικρουόμενων – φωτογραφικών νόμων και διατάξεων, δημιούργησε ένα σαθρό και διαλυμένο κράτος. Αποτέλεσμα να χάνονται οι δημιουργικές και οι άξιες δυνάμεις του τόπου.
 
Η απαξίωση της εθνικής παραγωγής

Η απαξίωση σ’ όλους σχεδόν τους τομείς της εθνικής παραγωγής κατέστρεψε τον παραγωγικό ιστό της χώρας μεταβάλλοντάς τον -σε ποσοστό που αγγίζει το 80%- σε μεταπρατικό, εισαγωγικό και εξυπηρετητή ξένων συμφερόντων. Η ερήμωση της υπαίθρου, η μεθοδευμένη καταστροφή της γεωργίας, το κλείσιμο των εργοστασίων παραγωγής ζάχαρης, της κλωστοϋφαντουργίας και δεκάδων άλλων παραγωγικών τομέων συνδεδεμένων με την γεωργική καλλιέργεια μείωσαν δραματικά την ντόπια παράγωγη. Αποτέλεσμα: από την εσωτερική επάρκεια και τις εξαγωγές να εισάγουμε πλέον άνω του 80% των προϊόντων για την διατροφή μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ψωμί, τα δημητριακά, το αλεύρι κ.λπ, όπου παράγονται σε ποσοστό άνω του 90% με εισαγόμενα σιτηρά. Εκατοντάδες εργοστάσια έκλεισαν και η όποια βιομηχανική παραγωγή εξακολουθεί να υφίσταται έχει περιοριστεί σε τομείς που είτε ελέγχονται είτε δεν θίγουν τα συμφέροντα του παγκόσμιου νέου αποικιακού συστήματος.
Η ναυτιλία μας, μια παγκόσμια δύναμη, ενώ θα μπορούσε να μετατρέψει τον Πειραιά σε διεθνές ναυτιλιακό κέντρο, να συμβάλει στην ανάπτυξη της ναυπηγικής βιομηχανίας, καθώς και άλλων τομέων της οικονομίας, μεθοδευμένα απαξιώθηκε. Οι ναυτικοί μας, που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην καθιέρωσή της, με την εμπειρία, την εργατικότητα και το φιλότιμό τους, αντί να είναι περιζήτητοι, αντικαταστάθηκαν από τριτοκοσμικούς και οδηγηθήκαν στην ανεργία και την εξαθλίωση. Η έλλειψη μέτρων και κανόνων κοινωνικής ευθύνης, η λεηλασία των αποθεματικών του ΝΑΤ, η κατάργηση του υπουργείου ναυτιλίας και του λιμενικού σώματος οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.
Οι πολυεθνικές δρουν ανεξέλεγκτα, δημιουργούν καταναλωτικά πρότυπα και ψεύτικες πλασματικές ανάγκες. Κατακλύζουν δε με τα προϊόντα τους την χώρα και επιβάλλουν την αγορά τους, ενώ ταυτόχρονα μπαίνουν ανυπέρβλητα εμπόδια σε όποια μη ελεγχόμενη από το σύστημα ελληνική αναπτυξιακή προσπάθεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: οι αλυσίδες τροφίμων που  μαζικά προωθούν εισαγόμενα προϊόντα και απαξιώνουν τα Ελληνικά. Οι επιστήμες, η έρευνα και η τεχνολογική εξέλιξη, αντί να είναι στην υπηρεσία της κοινωνίας και ανάπτυξης του Έθνους, ελέγχονται από λίγους και υπηρετούν το κέρδος. Για τους Έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό και για λογαριασμό των ξένων είναι απαγορευτική κάθε προσπάθειά τους να προσφέρουν τις γνώσεις τους και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πατρίδας μας.
Πολιτιστική αλλοτρίωση, ξενόφερτη αμερικάνικη υποκουλτούρα˙ προσφάτως δε και... τουρκική!  Η συντελούμενη εμπορευματοποίηση των τεχνών και η πολιτιστική αλλοτρίωση του λαού μας επιβάλλεται από το σύστημα με όλα τα μέσα που αυτό διαθέτει. Η ξενόφερτη αμερικάνικη υποκουλτούρα, όπως προσφάτως και η τουρκική, στοχεύουν στην απαξίωση του Ελληνικού πολιτισμού και στο να ξεχαστούν τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις του Έθνους μας.
Το εκπαιδευτικό σύστημα και η παρεχόμενη από το κράτος παιδεία έχει διαβρωθεί -και επιπλέον ελέγχεται από ανθέλληνες. Δεν παρέχει ουσιαστικές γνώσεις και εφόδια για ολοκληρωμένη μόρφωση και ένταξη των νέων στην κοινωνία και την παραγωγική διαδικασία. Δεν προάγει το ήθος και τις αξίες. Στοχεύει στην αλλοίωση της ιστορικής αλήθειας, στην ημιμάθεια, στον ατομικισμό, σε ανιστόρητους, ανεκτικούς και εύκολη λεία για το σύστημα υποτακτικούς. Φωτεινές εξαιρέσεις αποτελούν κάποιοι ελάχιστοι εκπαιδευτικοί και οι νέοι που αγαπούν την Πατρίδα και αντιστέκονται.
 
Ένοπλες Δυνάμεις: Επικίνδυνη αποδυνάμωση

Η σε δραματικό βαθμό αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων απειλεί ευθέως την Εθνική ακεραιότητα και ανεξαρτησία της Πατρίδας μας, τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα ζωτικά της συμφέροντα. Οι εξοπλισμοί, αντί να γίνονται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον για την άριστη θωράκιση και ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων και επιπλέον να αποτελούν μοχλό ανάπτυξης -με την μεταφορά τεχνογνωσίας, την συμπαραγωγή, την έρευνα και εν τέλει την δημιουργία Ελληνικής βαριάς βιομηχανίας-, αποτελούν χώρο σκανδάλων και εξάρτησης.
Τα εθνικά ζητήματα έχουν εγκαταλειφθεί. Στο Αιγαίο και την Θράκη αλωνίζουν οι τούρκοι, οι όποιοι -παρά τα όποια ψηφίσματα και αποφάσεις του ΟΗΕ- εξακολουθούν να κατέχουν τμήμα της Κύπρου μας. Τα ανδρείκελα των Σκοπίων παραχαράσσουν την ιστορία και επιβουλεύονται την Μακεδονία μας. Το αλβανικό κατεστημένο εξολοθρεύει τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας και εποφθαλμιά την Ήπειρο. Το διεθνές ανθελληνικό σύστημα μεθοδεύει τον διαμελισμό και την συρρίκνωση της πατρίδας μας. Τα συστημικά κόμματα, στον διατεταγμένο ρόλο τους, εγκλωβίζουν τον λαό και εμποδίζουν με κάθε τρόπο την γνήσια λαϊκή εθνική αντίδραση.
 
Η Πατρίδα μας υπό κατοχή

Το ντόπιο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, γαντζωμένο στην εξουσία, εκτελεί όλες τις εντολές εξάρτησης και υποταγής ξεπουλώντας την πατρίδα. Με μοχλό επιβολής το διεθνές τραπεζικό σύστημα παραχωρήθηκε η εθνική μας κυριαρχία. Η εδαφική μας ακεραιότητα αμφισβητείται. Η δημόσια περιουσία εκποιείται. Ο ενεργειακός πλούτος δεσμεύεται. Με βίαιο τρόπο συνθλίβονται όλα τα εισοδήματα. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες οδηγούνται στην ανεργία. Οι συνταξιούχοι -από το πάλαι ποτέ «περήφανα γηρατειά»- ζουν στην εξαθλίωση.
Εκατομμύρια λαθρομετανάστες έχουν εισβάλει και εξακολουθούν να εισβάλουν ανεξέλεγκτα στην χώρα μας. Αλλοιώνουν την πληθυσμιακή σύνθεση, ώστε σε λίγα χρόνια οι Έλληνες να αποτελούμε μειοψηφία στον τόπο μας και από εθνικό κράτος να μετατραπούμε σε πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό, όπως επιβάλει το διεθνές σύστημα της παγκοσμιοποίησης. Η εγκληματικότητα είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Ξεχασμένες λοιμώδεις ασθένειες επανεμφανίζονται. Τα μέσα ενημέρωσης είναι όργανα χυδαίας προπαγάνδας. Παραπληροφορούν, αποπροσανατολίζουν, τρομοκρατούν και επιβάλλουν τον φόβο στον ελληνικό λαό. Είναι μέρος του σάπιου πολιτικού συστήματος. Ελέγχονται από τους μεγαλοεργολάβους της διαπλοκής, τους γνωστούς νταβατζήδες και το σύστημα της παγκοσμιοποίησης.
Ο ελληνικός λαός αναζητά διέξοδο για να βγει από την παθογένεια και το τέλμα. Αναζητά δε μια δυναμική ηγεσία που θα οδηγήσει το Έθνος στην ανάταση, την ανάπτυξη και την αναγέννηση. Απαιτείται να αναγνωρίσει τις μέχρι τώρα λάθος επιλογές του και να βρει την λύση έξω από τα υπάρχοντα κόμματα του κοινοβουλίου.
Ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα καλούνται προσωπικά να αναλογιστούν την ευθύνη που έχουν απέναντι στην ιστορία, την πατρίδα, τον εαυτό τους και τις επόμενες γενιές.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα γνήσιο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα με αρχές, θέσεις και πρόγραμμα. Είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που αγωνίζεται ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα και σε όσους επιβουλεύονται την εξαφάνιση του έθνους και την υποδούλωση του λαού μας. Απορρίπτει τις ξεπερασμένες ιδεολογίες και τα κατασκευασμένα ιδεολογήματα που τεχνητά χωρίζουν τον λαό μας. Η πολιτική της Χρυσής Αυγής ενώνει τους Έλληνες. Στοχεύει στην δημιουργία ενός Εθνικού λαϊκού και κοινωνικού κράτους με ίσες ευκαιρίες για όλους.
Απευθυνόμαστε στους Έλληνες και τις Ελληνίδες που αγαπούν την Πατρίδα και τους καλούμε να ξεπεράσουν τα λάθη του χθες και να πυκνώσουν τις τάξεις μας.
Για το Έθνος, την Φυλή και τον Λαό μας
Για μια Ελλάδα κυρίαρχη και ανεξάρτητη
Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες
Για μια Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Η Ελλάς διαθέτει τεράστιο στρατηγικό βάθος, που μπορεί να της εξασφαλίσει ανεξάντλητη ισχύ και διεθνή επιρροή. Το στρατηγικό βάθος της Ελλάδος είναι ο χώρος του Αιγαίου και η θαλάσσια προέκτασή του, που φτάνει μέχρι την νήσο Κύπρο.
Η γεωπολιτική αξία της εν λόγω περιοχής και επιπλέον οι αναξιοποίητες -προς το παρόν- πλουτοπαραγωγικές πηγές που περικλείει μπορούν όχι απλώς να λύσουν τα σύγχρονα οικονομικά προβλήματα του κράτους μας, αλλά και να του χαρίσουν περίοπτη θέση στην διεθνή οικονομική και στρατηγική σκακιέρα. Για την υλοποίηση αυτής της στρατηγικής απαιτείται πραγματικά εθνική ηγεσία και κάθαρση της πολιτικής ζωής της χώρας από τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων.
Οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν την μόνη εγγύηση για την Εθνική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της Πατρίδας μας, την διαφύλαξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων και την εξασφάλιση των ζωτικών της συμφερόντων. Η Ελευθερία και η ευημερία του λαού μας εξαρτάται από την ισχύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου