ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ ΣΤΟ MEGA! ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ!

AGIASOFIAserialL
Πρόκληση και ιεροσυλία! Μία από τις τουρκικές σειρές που το τελευταίο διάστημα εισέβαλαν στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, το «Ενα αστέρι γεννιέται», που προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του Mega, υπέπεσε σε μεγάλο σφάλμα, αφού μετέτρεψε ορθόδοξη βυζαντινή εκκλησία σε… νυχτερινό κέντρο! Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι παραγωγοί της σειράς μετέτρεψαν το ιερό του ιστορικού ναού σε… πάλκο με ορχήστρα και τραγουδίστριες να διαγωνίζονται στο ποια είναι η καλύτερη στα τουρκικά άσματα.
Οι Ελληνες τηλεθεατές που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο επεισόδιο της καινούργιας τουρκικής σειράς έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν σε ένα γενικό πλάνο η κάμερα αποκάλυψε πως η σκηνή μιας οντισιόν διαδραματιζόταν μέσα σε έναν ορθόδοξο χριστιανικό ναό. Συγκεκριμένα, σε μία στιγμή που η «γυαλιστερή» τραγουδίστρια, με μοβ τουαλέτα στολισμένη με παγιέτες… ερμήνευε ένα τουρκικό κομμάτι (και… λουζόταν με χαρτοπόλεμο) το πλάνο «άνοιξε» και είδαμε έναν μεγάλο σταυρό που υπήρχε πάνω από τον χώρο! Χωρίς αμφιβολία ο ορθόδοξος ναός που χρησιμοποιήθηκε γι’ αυτό το προκλητικό τηλεοπτικό ανοσιούργημα δεν είναι άλλος από αυτόν της Αγίας Ειρήνης (βρίσκεται κοντά στην Αγια-Σοφιά), που ανεγέρθη στην Κωνσταντινούπολη από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο και κουβαλάει ιστορία πολλών αιώνων, μάλιστα ονομαζόταν και «Πατριαρχείο».
Να σημειώσουμε ότι πριν από τέσσερα χρόνια, ο Σύλλογος αποφοίτων Ζωγραφείου και ο Σύνδεσμος Μουσικοφίλων του Πέρα είχαν πάρει ειδική άδεια προκειμένου να γίνει η συναυλία της Φωτεινής Δάρρα με τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Παπαδημητρίου, συνοδεία της ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής και τη χορωδία της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ανδρέα Πυλαρινού.
Παρών ήταν τότε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Για την ιστορία του ναού αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από την κατασκευή της Αγίας Σοφίας ήταν η Μητρόπολη της Κωνσταντινούπολης. Καταστράφηκε για πρώτη φορά από τον μαινόμενο όχλο στη Στάση του Νίκα επί Ιουστινιανού, για να οικοδομηθεί ξανά στην ίδια θέση από τον αυτοκράτορα. Ο νάρθηκας ξανακάηκε μαζί με τα δύο κοντινά ασκητήρια και τον ξενώνα του Σαμψών λίγα χρόνια μετά την ανοικοδόμηση της εκκλησίας. Η εκκλησία δεν είχε δικούς της ιερείς, ιερουργούσαν και εκεί οι ιερείς της Αγίας Σοφίας. Συνήθως παρευρισκόταν και ο Πατριάρχης, ο οποίος στην Αγία Σοφία λειτουργούσε μόνο στις μεγάλες δεσποτικές εορτές, παρόντων και των βασιλέων. Στην εκκλησία αυτή συγκροτήθηκε επί Θεοδοσίου του Μεγάλου η δεύτερη οικουμενική σύνοδος, γι’ αυτό και έχει μείνει αξιοσέβαστη τόσο στο Βυζάντιο όσο και στους ξένους. Στον περίβολο του ναού βρίσκεται αρχαιολογικό μουσείο.

Προκαλούν και απειλούν οι κατσαπλιάδες αλβανοί - Μόνιμες διακοπές κάνουν στο ΥΠ.ΕΞ.

 
 
 Δεν έχουν τελειωμό οι αλβανικές προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας. Το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά την εκστρατεία για την δημιουργία της «Φυσικής Αλβανίας», της οποίας επικεφαλής είναι ο υπεύθυνος του Ινστιτούτου Αλβανικών Υποθέσεων, Κότσιο Ντάναϊ. Από την Γερμανία, όπου βρίσκεται, ανακοίνωσε ότι ξεκινά προσπάθεια για τη συλλογή ενός εκατομμυρίου(!) υπογραφών από αλβανούς που ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες. Σε συνέντευξή του πριν από λίγες ημέρες στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, εξήγησε ότι «μέσω της “Φυσικής Αλβανίας” εξασφαλίζεται η ειρήνη στα Βαλκάνια», υποστηρίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος ξεσπάσματος ενός νέου Βαλκανικού πολέμου.
«Δεν μπορεί  να υπάρξει ειρήνη χωρίς μια Αλβανία στα φυσικά σύνορά της» είπε χαρακτηριστικά, ενώ προχώρησε στην κατάθεση μιας αναθεωρητικής πρότασης για την οργάνωση μιας διεθνούς διάσκεψης, η οποία θα ακυρώσει τις αποφάσεις της Πρεσβευτικής Συνδιάσκεψης του 1913 στο Λονδίνο! Συνεχίζοντας την θρασύτατη άποψή του υποστήριξε ότι η Αλβανία και το Κόσσοβο θα πρέπει να δημιουργήσουν μια Συνομοσπονδία «στην οποία εν τέλει θα έπρεπε να προσχωρήσουν οι Αλβανοί της Μακεδονίας και του Μαυροβουνίου», ενώ «η Ελλάδα θα πρέπει να επιτρέψει την επιστροφή των Αλβανών που εκδιώχθηκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου», ώστε τελικά «οι Αλβανοί να ενωθούν σε ένα κράτος».
Τα όσα υποστήριξε ο Ντάναϊ θύμισαν τις δηλώσεις, πριν λίγο καιρό, του απερχόμενου πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, ο οποίος είχε πει: «Τα αλβανικά εδάφη εκτείνονται από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα». Παράλληλα, είχε ανακοινώσει τότε ότι ετοιμάζει νόμο για την χορήγηση ιθαγένειας σε όλους τους Αλβανούς, όπου και εάν ζουν, στο πλαίσιο αυτού που ονόμασε «πλατφόρμα εθνικής ένωσης» κάτι που, όπως είπε, «θα παρέχει τελική λύση στο αλβανικό ζήτημα στα Βαλκάνια».
Αναιδείς και ανιστόρητοι οι Αλβανοί προκαλούν συνεχώς, τόσο με δηλώσεις όσο και με ενέργειες, αλλά το Ελληνικό (;) Κράτος «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου», αδιαφορώντας πλήρως για τους κινδύνους που αυτομάτως γεννά αυτή η αποθράσυνση των επικίνδυνων γειτόνων μας.

Το success story της συγκυβέρνησης ταξιδεύει στις ΗΠΑ!!!!Και ο κομπιναδορος Αβραμοπουλος Ξεχρεωνει χρεη στους Φιλους του Εβραιους


Α. Σαμαράς και ''Dirty Benny'', με Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, 8 Αυγούστου
(πιθανά και στη Νέα Υόρκη, τέλη Σεπτεμβρίου, γιά την γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ)
σαμαρας, samarasH ηγεσία των ΗΠΑ αναμένει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει ''από πρώτο χέρι'' (δηλαδή, από τον πρωθυπουργό και από τον αντιπρόεδρο της κοινοβουλευτικής ''χούντας'', που κυβερνά βασικά με ... ''προεδρικά διατάγματα''), λεπτομέρειες γιά το νεοελληνικό success story της συγκυβέρνησης, αλλά και γιά τις ''παραδοσιακές'' μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην μνημονιακή ''αποικία'' Ελλάδα: Μίζες, αρπαχτές, ρουσφέτια, ''νταβατζήδες'', φοροαπαλλαγές ημετέρων,
μαύρο χρήμα σε πολιτικούς, ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία, έλλειψη Δικαιοσύνης-ισονομίας κ.ά... Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν οι Αμερικανοί γιά την μοναδική ελληνική κοινοβουλευτική ικανότητα του κουκουλώματος σκανδάλων και ειδικά των σχετικών με ''λίστες'', με πρώτη την ''λίστα Λαγκάρντ''. Γιά το ζήτημα αυτό, θα έχουν άμεση ενημέρωση από τον πρωτεργάτη της ''δουλειάς'', τον ''Dirty Benny''.
Σημ.: Γίνεται προσπάθεια να οργανωθεί και μία ''ομογενειακή συγκέντρωση'' στη Νέα Υόρκη, γιά να μιλήσει ο πρωθυπουργός, ο οποίος λέγεται ότι θα επισκεφθεί πάλι τις ΗΠΑ στα τέλη Σεπτεμβρίου, μαζί με την Benny, γιά να παραστεί στην 68η Σύνοδο της Συνέλευσης του ΟΗΕ (24 Σεπτεμβρίου η ομιλία του, αν γίνει η επίσκεψη)
.
Συνεχίζεται το success story της (συγ)κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας ανήλθε στο 160,5% του ΑΕΠ για το πρώτο τρίμηνο του 2013, δηλ. παρουσίασε αύξηση 24,1% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2012.
Με φρέσκα υλικά ''χτίζεται'' η νέα μνημονιακή Ελλάδα
Ο Χρήστος Παπουτσής θα είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα (Ουάσιγκτον), με απόφαση του πρωθυπουργεύοντα Α. Σαμαρά, μετά από παρέμβαση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλου. Φημολογείται ότι, ένας από τους 'Ακη Τσοχατζόπουλο, Τ. Μαντέλη, Θ. Τσουκάτο, ενδέχεται να αναλάβει καθήκοντα ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, με πρόταση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.


.



ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


avramop.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλους θα τύχει επίσημης υποδοχής στο Πεντάγωνο την ερχόμενη Τρίτη. Η επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Ουάσιγκτον κρίνεται , ιδιαίτερα σημαντική στην παρούσα χρονική συγκυρία, τόσο ενόψει της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο Ομπάμα στο Λευκό Οίκο, στις 8 Αυγούστου, όσο και λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή. Ο κ. Αβραμόπουλος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Αμερικανού ομολόγου του Τσακ Χέιγκελ, θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ σε μια κρίσιμη περίοδο για το εγγύς και ευρύτερο διεθνές περιβάλλον. Οι συνομιλίες Αβραμόπουλου-Χέιγκελ θα περιλαμβάνουν μια σειρά θεμάτων που αφορούν τις διμερείς σχέσεις σε ζητήματα στρατιωτικής συνεργασίας και ασφάλειας, την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και ευρύτερα στη Μέση Ανατολή. Η κυβέρνηση Ομπάμα θεωρεί την Ελλάδα «πολύτιμη φίλη και σύμμαχο» χώρα, κάτι που τόνισε και ο προτεινόμενος από τον Αμερικανό ηγέτη για τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς. Ο Έλληνας πρέσβης στην Ουάσιγκτον δήλωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι «διανύουμε μια από τις καλύτερες περιόδους στις μεταξύ μας σχέσεις». Με βάση το δεδομένο αυτό και το γεγονός ότι, παρά τα οικονομικά προβλήματα, η Ελλάδα θεωρείται από τις ΗΠΑ «ισχυρός παράγοντας σταθερότητας», Αβραμόπουλος και Χέιγκελ θα συζητήσουν όλο το φάσμα των εξελίξεων (Βαλκάνια, Τουρκία, Αίγυπτος, Συρία, Μεσανατολικό). Επίσης, θα εξεταστούν συγκεκριμένοι τρόποι για περαιτέρω βελτίωση της στρατηγικής συνεργασίας των δύο χωρών. Οι Αμερικανοί επενδύουν στον σταθεροποιητικό ρόλο της Ελλάδας, θεωρώντας την χώρα μας «αξιόπιστο εταίρο». Κατά τη συνάντηση του υπουργού Εθνικής 'Άμυνας με τον Αμερικανό ομόλογό του, αναμένεται να δοθεί η ευκαιρία για να επιβεβαιωθεί το «άριστο επίπεδο» της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας-ΗΠΑ στον αμυντικό τομέα και στο πλαίσιο των Ευρωατλαντικών δομών. Επίσης, θα συζητηθούν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με ιδιαίτερο βάρος να δίνεται σε θέματα που αφορούν την ενίσχυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.
 Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να ενημερώσει τον Χέιγκελ για την απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης να προχωρήσει στη διαδικασία ενσωμάτωσης της Κύπρου στο «Συνεταιρισμό για την Ειρήνη» (PfP).
 Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Χέιγκελ την Τρίτη, ο υπουργός θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Πενταγώνου για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου και θα επισκεφθεί το εκκλησάκι προς τιμήν των «Ηρώων της Αμερικής», όπου θα υπογράψει το βιβλίο επισκεπτών. Νωρίτερα, ο κ. Αβραμόπουλος θα παρευρεθεί σε τελετή στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον, ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και με στελέχη της Βουλής και της Γερουσίας. Την Τετάρτη, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, θα παραστεί σε ειδική τελετή στο Αμερικανικό Μουσείο Μνήμης Ολοκαυτώματος, όπου θα υπογραφεί Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ του Μουσείου και του Ελληνικού Γενικού Επιτελείου Στρατού. Σκοπός του Μνημονίου είναι η συνεργασία για έρευνα και αναπαραγωγή πληροφοριών από φακέλους της Υπηρεσίας Στρατιωτικών Αρχείων, με σκοπό την καταγραφή της ιστορίας δίωξης και εξόντωσης των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας κατά τη γερμανική κατοχή στην Ελλάδα. 


Εκει ο Αβραμοπουλος!!!Ρε μπας και ειναι Υπουργος του Ισραηλ και δεν το πηραμε χαμπαρι

Αλωνίζουν ανενόχλητοι οι ξένοι πράκτορες και καίνε τα νησιά μας!

Αλωνίζουν ανενόχλητοι οι ξένοι πράκτορες και καίνε τα νησιά μας!
Στον ανακριτή οδηγήθηκαν προκειμένου να απολογηθούν οι δύο Σύριοι που συνελήφθησαν την πρώτη ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής, στη Σάμο. Οι δύο Σύροι αρχικά είχαν ομολογήσει ότι έβαλαν φωτιά προκειμένου να ζεσταθούν το Σάββατο το βράδυ όταν είχαν φτάσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια.
Κατά την προανάκριση, όταν τους ζητήθηκε να υποδείξουν το μέρος, αυτό που υπόδειξαν ήταν τουλάχιστον 1.500 μέτρα μακριά από εκεί που εκδηλώθηκε η πρώτη εστία της φωτιάς. Την επόμενη ημέρα είχε βρεθεί άλλος ένας ομοεθνής τους ο οποίος "δήλωνε" ότι είχε μαζί του μια γυναίκα με δύο παιδιά για να αποπροσανατολίσει την έρευνα των διωκτικών αρχών.
Με την συνδρομή της αστυνομίας το κατηγορητήριο από απλή αμέλεια έχει μετατραπεί σε κακούργημα δηλαδή εμπρησμός από πρόθεση και οι δύο αλλοδαποί, 42 και 26 ετών αντίστοιχα, μετά την προθεσμία που πήραν από τον ανακριτή θα βρεθούν εκ νέου ενώπιον των δικαστικών αρχών για να αποφασιστεί η όχι, η προφυλάκισή τους.
Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι σε δασική έκταση, στην περιοχή Ακρωτήρι Ζωοδόχου Πηγής του Δήμου Σάμου. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων και οι δυνάμεις πυρόσβεσης έδωσαν μάχη με εναέρια μέσα για να την θέσουν υπό έλεγχο αρκετές ώρες μετά. 
Για άλλη μια φορά οι ξένοι πράκτορες αλωνίζουν στο ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ελλάδα, η ΕΥΠ είναι μονίμως "άφαντη" και οι αρμόδιοι υπουργοί κοιμούνται ήσυχοι στις άνετες δερμάτινες καρέκλες τους.  Έρχεται η ώρα που θα ηχήσουν τα ξυπνητήρια για όλους αυτούς!

Ασύλληπτοι οι αλβανοί εγκληματίες, άφαντος ο Δένδιας!


Ασύλληπτοι οι αλβανοί εγκληματίες, άφαντος ο Δένδιας!
Σε οποιοδήποτε σοβαρό Κράτος, υπουργός ο οποίος θα είχε να επιδείξει τα «επιτεύγματα» του κυρίου Δένδια είτε θα είχε ξηλωθεί, είτε θα είχε οικειοθελώς και λόγω ευθιξίας, υποβάλλει την παραίτησή του. Δυστυχώς όμως για τον Ελληνικό Λαό, το Μεταπολιτευτικό Κράτος απέχει έτη φωτός από το να χαρακτηρισθεί σοβαρό.
Εδώ και αρκετούς μήνες, από τη στιγμή που αλβανοί παραστρατιωτικοί οργάνωσαν και πέτυχαν την απόδραση συμπατριωτών τους από τις φυλακές Τρικάλων, η ελληνική κοινή γνώμη παρακολουθεί άφωνη το θέατρο του παραλόγου, σε μια παράσταση της οποίας ιθύνων νους και κυρίως υπεύθυνος δεν είναι άλλος από τον αυτοπροβεβλημένο ως επιτυχημένο, Ν. Δένδια.
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι πολίτες έγιναν έρμαια της εγκληματικής μανίας των αλβανών παραστρατιωτικών, οι οποίοι ανενόχλητοι επιδόθηκαν στις δραστηριότητές τους από την Πελοπόννησο μέχρι και την Ήπειρο. Πέρα από ληστείες τις οποίες διέπραξαν, η εγκληματική ανοχή και ανικανότητα του προϊσταμένου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνέβαλε στο να χαθούν άδικα οι ζωές δύο Ελλήνων: μιας 25χρονης κοπέλας που έτυχε να βρεθεί στο δρόμο των αλβανών κακοποιών και ενός 37χρονου αστυνομικού, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος αντιμετωπίζοντας πάνοπλους και με στρατιωτική εκπαίδευση εγκληματίες, την ίδια στιγμή που ο κύριος Δένδιας δήλωνε αυτάρεσκα και πλήρης αλαζονείας, πως το κέντρο της Αθήνας είναι ασφαλές για τους πολίτες.
Βεβαίως, είναι προφανές πως η λέξη ευθιξία απουσιάζει παντελώς από το λεξιλόγιο του εν λόγω κυρίου. Άλλωστε ο ίδιος, φαίνεται να απολαμβάνει τις επισκέψεις σε συναγωγές και στοές μασόνων (οι οποίοι με περηφάνια δηλώνει πως είναι φίλοι του), περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Εντούτοις, είναι εξοργιστικό, να παραμένει στη θέση του ένας υπουργός ο οποίος όχι μόνο είναι ανίκανος να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα ασφαλείας και προστασίας των Ελλήνων πολιτών, αλλά και προκαλεί χαρακτηρίζοντας την υπάρχουσα εγκληματικότητα ως «έξαρση της ρατσιστικής βίας»!
Οι συμπατριώτες μας οι οποίοι έχουν δολοφονηθεί από τα στίφη των βαρβάρων που κατέκλυσαν την ελληνική Πατρίδα, καταδεικνύουν την ωμή πραγματικότητα, την οποία αδυνατεί να διακρίνει ένας υπουργός του οποίου μοναδική έγνοια είναι ο περιορισμός της νόμιμης πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Προφανώς, η αποστολή του αυτή, όπως του έχει ανατεθεί από διεθνείς παράγοντες του παγκόσμιου σιωνισμού, είναι και η αιτία για την οποία ένας από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς της μεταπολίτευσης, μένει αμετακίνητος από τη θέση του.
Φωτογραφίες από το κρησφύγετο των συμμοριτών
Την περιοχή όπου οι αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων κρύβονταν κατά την καταδίωξή τους αλλά και το υπηρεσιακό Ford Focus που έκλεψαν από το μπλόκο στο Δίστομο παρουσιάζουν φωτογραφίες. Το nafpaktianews.gr πήγε στον αχυρώνα και στο παλιό ακατοίκητο σπίτι στην περιοχή Στύλια Δωρίδας και συγκεκριμένα στη θέση Τάπαση. Στον αχυρώνα και στο σπίτι υπάρχουν ακόμη προσωπικά αντικείμενα των δραστών. Επίσης, οι φωτογραφίες δείχνουν το πρόχειρο κατάλυμα στην περιοχή Περιθιώτισσα που κατασκεύασαν οι δραπέτες από σεντόνια που πήραν από σπίτια αλλά και με κλαδιά, στα αξιοσημείωτα είναι ότι στέκονταν να ξεκουραστούν πάρα πολύ κοντά στο δρόμο, περνώντας απαρατήρητοι έχοντας για σύμμαχο την πυκνή βλάστηση. Στις φωτογραφίες φαίνεται ακόμα το αγροτικό αυτοκίνητο που εκλάπη από τη Φιλοθέη.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής από το XAgr.net #6